Preinscripcions Casal Estiu Campus Olimpia AE Bon Pastor

El passat dijous 5 d’abril, va tenir lloc la reunió informativa sobre el Campus Olimpia que ofereix com cada any el Centre Esportiu Municipal AE Bon Pastor.

El seu responsable, l’Albert, ens va explicar els objectius i metodologia del Campus Poliesportiu (de 6 a 16 anys) i Pre Campus (de 3 a 5 anys)  així com les activitats que s’hi desenvolupen. Podeu consultar més informació sobre torns, preus i horaris  en aquest enllaç*

Per fer la inscripció al Campus i Precampus podeu seguir dos camins:

A) Reserva de la plaça a l’AMPA de l’escola

Com cada any, el CEM AE Bon Pastor ens reserva 70 places per torn pels alumnes de l’Escola de la Maquinista que facin la sol.licitud de prereserva.

El dia 12 d’abril de 2018 de 9:30 a 10:30 i de 16:45 a 17:45 hores es podrà entregar a l’Escola, al despatx de l’AMPA, la fulla de PreReserva. En el cas que no pugueu assistir personalment, podeu autoritzar l’entrega de la sol.licitud adjuntant aquesta Autorització . S’enumeraran les sol.licituds per ordre d’entrega.

Un cop feta i confirmada la reserva caldrà anar al Centre Esportiu des del dia 30 d’abril al 8 de maig a formalitzar la inscripció, de 9:00 a 20:00 hores.

Forma de pagament:

  • 1er pagament: 50% del preu total (30 al 8 de maig).
  • 2on pagament: 50 % restant del preu total (del 28 de maig al 1 de juny).

• Si la família vol demanar l’ajut econòmic s’haurà de dirigir al Centre Esportiu a partir del dia 25 d’abril i omplir la sol·licitud.

• Si el dia 8 de maig de 2018 no s’ha formalitzat la inscripció la plaça ocupada quedarà vacant i oberta al públic.

B) Inici inscripcions al Centre Esportiu: 21 d’abril del 2018 a les 9:00 hores.

 

* Les dates d’entrega de la sol.licitud de pre reserva d’aquest document no són correctes. L’entrega de la sol.licitud es farà el dia 12 d’abril exclusivament com s’especifica més amunt, i no tota la setmana del 9 al 16 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website