Jornada Tastet extraescolars solidari 26 de maig

Els alumnes de l’escola us pre presenten les activitats extraescolars previstes pel curs vinent

I us conviden a venir al Tastet d’esxtraescolars solidari:

Vine i participa del Tastet extraescolars solidari 

El dissabte 26 de maig us convidem a participar d’aquesta jornada promoguda per la Comissió d’Extraescolars de l’escola  amb la col:laboració de la Comissió de Solidaritat i també amb la participació d’altres Comissions com Salut i Natura.

Obrirem les portes de l’escola a les 10h del matí i s’oferirà als assistents un esmorzar saludable. A les 10h15 s’iniciarà la mostra d’activitats extraescolars. Podeu consultar l’horari i ubicació al cartell del tastet.

L’objectiu principal és que els infants i les families de l’escola puguin provar i veure les activitats extraescolars que s’oferiran el curs vinent. Durant tot el matí, les entitats que ofereixen les extraescolars a l’escola (  AE Bon Pastor, Diver’s, Fanfarria ), portaran a terme les activitats per tal que els infants i famílies puguin gaudir-ne i fer-ne un tastet en diferents espais de l’escola.

Oportunitats per ser solidari

Paral·lelament tindreu ocasió de ser solidaris i participar aportant aliments al Banc d’Aliments com. Ens recorden algunes de les coses que més els fan falta:

  • Llet no infantil
  • Raspall de dents
  • Gel
  • Paper higiènic
  • Pasta de sopa
  • Mongeta blanca en conserva

També podeu ser solidaris fent una donació de sang aprofitant que tindrem durant tota la jornada els professionals del Banc de Sang on també podreu trobar informació sobre el Banc de Llet Materna.

Durant el matí també podreu visitar  una exposició de creacions d’Art Teràpia.

Inscripcions activitats extraescolars 2018/2019

Els assistents a la jornada podreu rebre i emportar-vos informació de les activitats ofertades pel curs vinent i l’horari previst, per poder fer la inscripció la setmana de l’11 al 15 de juny. Pels que no pogueu assistir s’enviarà informació la setmana del 22 al 25 de maig. Segueix el nostre blog per estar al dia de les noticies.

Tots fem escola

Us animem a participar, serà una jornada festiva amb sorpreses i plena d’activitats per petits i grans. Veniu a passar un matí de dissabte ple de diversió, entreteniment i solidari a l’Escola La Maquinista! Tots fem escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website