Activitats extraescolars pel curs 21/22

Ja tenim el calendari definitiu de les Activitats Extraescolars 2021-2022!

En aquesta graella trobareu les activitats que han arribat al mínim d’infants i, per tant, ja poden començar la setmana del 4 d’octubre.

HORARI: totes les activitats, excepte Costura Creativa, seran de 16:30h a 17:45h. (de 16:20h-16:30h fins les 16:45h tindran temps de berenar). Les monitores i els monitors els recolliran i els portaran en els espais a on es facin les activitats o les mestres els portaran en el punt de trobada acordat per anar als espais. Sortiran per la porta principal (C/ Ferran Junoy, 14).

HORARI Costura Creativa: de 16:30h a 17:30h. (tindran poc temps per berenar perquè comencen a les 16:30h). Les mestres els portaran en el punt de trobada acordat per anar als espais. Sortiran per la porta principal (C/ Ferran Junoy, 14).

PATINETS I BICICLETES: Us demanem que, si no és imprescindible, no porteu patinets i bicicletes el dia de les extraescolars. Si es inevitable i els heu de portar us haureu d’esperar a que surtin tots els infants i haureu d’avisar a la Cristina (conserge de les activitats extraescolars) perquè us obri la porta del recinte on estan.

Moltes gràcies per la vostra implicació i col·laboració i esperem que tots i totes gaudeixin de les activitats.

Sempre estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte a extraescolars@escolalamaquinista.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website